Xerram gratis en el 900 37 34 17

Activar accés online Els meus serveis

Fibra Domèstica

U_Anuncio-Fibra-Slide-Web-CAT.jpg


Si ets un particular o una pime pots triar entre qualsevol de les dues opcions de connexió simètrica que oferim en funció de les teves necessitats:

20190925_U_tarifas-FIBRA_100Mb_CAT.png 20190925_U_tarifas-FIBRA_600Mb_CAT.png

Telèfon fixe inclòs

 

Tots els nostres preus inclouen IVA, no existeix quota d'alta ni d'instal·lació i tampoc tendràs permanència. A més, et posam un router WiFi sense cap cost.

Si vols pots mantenir el teu número de telèfon actual, siguis de la companyia que siguis.

Avantatges de la fibra òptica

U energia disposa d'una xarxa 100% de fibra òptica fins a la teva llar (FTTH). Alguns dels avantatges de la fibra òptica són:

  • Baixa latència: les connexions es realitzen més ràpid pel que la navegació és més fluïda. Si a més t'agrada jugar en línia no sofriràs retards.
  • Alta velocitat: amb un mínim de 100 megues simètrics podràs veure els teus vídeos i pel·lícules en temps real sense haver d'esperar que es descarreguin i et permetrà compartir les teves fotos i vídeos molt més ràpid.
  • Concurrència: amb la connexió de fibra òptica podràs connectar el teu ordinador, el mòbil, la tableta, la consola i qualsevol altre aparell que necessiti connexió a internet sense problemes.

Cobertura

Pots consultar si el teu carrer ja disposa de fibra òptica a la nostra pàgina de cobertura

Atenció al client

A la nostra pàgina d'atenció al client podràs trobar les nostres dades de contacte així com el nostre horari d'atenció a avaries.

Contractar

Si estàs interessat en qualsevol dels productes ho pots contractar directament accedint al nostre configurador

Preguntes freqüents

Resolem algunes dels dubtes que se'ns han plantejat durant el temps que portam oferint el servei d'Internet a través fibra òptica. Esperem que es resolguin els teus dubtes, si no és així, per favor pregunta'ns!

Fibra professional

També et pot interessar la nostra fibra professional