Fibra domèstica

des de 29,99€/mes

Si ets un particular o una pime pots triar entre qualsevol de les dues opcions de connexió simètrica que oferim en funció de les teves necessitats:

Vols contractar fibra domèstica?

Si estàs interessat en qualsevol dels productes ho pots contractar directament accedint al nostre configurador

Configurar els meus serveis

Condicions generals de contractació

Tots els nostres preus inclouen IVA, no existeix quota d'alta ni d'instal·lació i tampoc tendràs permanència. A més, et posam un router WiFi sense cap cost.

Si vols pots mantenir el teu número de telèfon actual, siguis de la companyia que siguis.

Avantatges de la fibra òptica

U energia disposa d'una xarxa 100% de fibra òptica fins a la teva llar (FTTH). Alguns dels avantatges de la fibra òptica són:

  • Baixa latència: les connexions es realitzen més ràpid pel que la navegació és més fluïda. Si a més t'agrada jugar en línia no sofriràs retards.
  • Alta velocitat: amb un mínim de 100 megues simètrics podràs veure els teus vídeos i pel·lícules en temps real sense haver d'esperar que es descarreguin i et permetrà compartir les teves fotos i vídeos molt més ràpid.
  • Concurrència: amb la connexió de fibra òptica podràs connectar el teu ordinador, el mòbil, la tableta, la consola i qualsevol altre aparell que necessiti connexió a internet sense problemes.

Vols tenir WIFI amb cobertura MÀXIMA i sense pèrdues de senyal a ca teva?

Amb el servei "Mesh" d’ U energia aprofitaràs el 100% de la teva cobertura contractada i no et quedaràs sense senyal a cap lloc de ca teva.

Més informació

Cobertura

Pots consultar si el teu carrer ja disposa de fibra òptica a la nostra pàgina de cobertura

Atenció al client

A la nostra pàgina d' atenció al client podràs trobar les nostres dades de contacte així com el nostre horari d'atenció a avaries.

Fibra professional

També et pot interessar la nostra fibra professional

Preguntes freqüents

Resolem algunes dels dubtes que se'ns han plantejat durant el temps que portam oferint el servei d'Internet a través fibra òptica. Esperem que es resolguin els teus dubtes, si no és així, per favor pregunta'ns!

Contractació
Instal·lació
Telèfon fixe