Xerram gratis en el 900 37 34 17

Activar accés online Els meus serveis

Fibra professional

U_banners_web_FIBRA.jpg

 

Si ets un professional pel qual internet forma part de les seves eines de treball, posam a la teva disposició la nostra fibra òptica professional amb velocitats des dels 100 megues simètrics, amb un temps de resposta de 24 hores davant qualsevol incidència.

Aquest producte està especialment pensat per a aquells negocis amb una gran concurrència d'usuaris (per exemple, hotels) i/o una gran dependència d'internet.

card_fibra_PRO_vel_ca.png card_fibra_PRO_24h_ca.png card_fibra_PRO_control_ca.png


84,30€/mes
 

El preu inclou IVA (69,70 €/mes sense IVA) i s'aplica a aquells professionals que ja són clients d'U energia. No hi ha quota d'alta ni d'instal·lació i a més et posam un router wifi gratis. Tampoc tens cap clàusula de permanència.

Velocitat

El servei ofereix una velocitat base de 100 megues simètrics, ideal per a entorns amb gran concurrència d'usuaris com a establiments hotelers, restaurants i oficines. Si necessites més velocitat, ens adaptam a les teves necessitats.

Temps de resposta

Garantim un temps màxim de resposta de 24h. Qualsevol incidència serà resolta en el termini màxim d'1 dia. A més posam a la teva disposició un servei d'atenció telefònica entre les 7h i les 21h tots els dies de la setmana. Pots consultar el telèfon específic per a clients professionals a la teva factura.

Control actiu

La teva connexió serà monitoritzada de forma activa i individual les 24 hores del dia, tots els dies de l'any, de tal forma que detectarem possibles incidències en la teva connexió i començarem la resolució fins i tot abans que t'adonis.

Cobertura

Pots consultar si el teu carrer ja disposa de fibra òptica a la nostra pàgina de cobertura

Contractació

Si estàs interessat pots posar-te en contacte amb nosaltres utilitzant el nostre formulari de contacte i t'informarem sense compromís.

Altres serveis per empreses

Gràcies a la nostra trajectòria i actualització tecnològica constant podem oferir-te tots els serveis d'energia, telefonia i connectivitat que necessitis per a desenvolupar la teva activitat, sense imprevistos. Coneix tot el que et podem oferir

 

Fibra domèstica

Per al teu domicili també et pot interessar la nostra fibra domèstica