Per a recarregar el teu vehicle elèctric és necessari descarregar l'app U Movilidad.

Descarrega-la aquí

Ubicació de punts de recàrrega

Atenció per a punts de recàrrega

Si tens problemes amb un punt de recàrrega de vehicles elèctrics ens trobaràs al telèfon 800 654 344 (24/7).

U energia disposa de la infraestructura necessària per poder desplegar una xarxa de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a nivell nacional i compta amb una plataforma de gestió que permet el monitoratge, control i posterior facturació de les càrregues que es realitzin. A més, disposam d'un Centre de Control que està operatiu les 24 hores, durant els 365 dies de l'any, per atendre qualsevol incidència o consulta que es pugui produir als seus punts.

Tipus de punts

A l'actualitat es poden establir quatre categories de punts de càrrega:

  • Càrrega normal: Fins a 7kW.
  • Càrrega semiràpida: Entorn dels 22kW.
  • Càrrega ràpida: A partir dels 50kW.
  • Càrrega ultraràpida: A partir dels 120kW.

En entorns amb baixa rotació de vehicles i on el temps no sigui un problema, es recomana utilitzar punts de recàrrega normal (7 kW) ja que ofereixen una solució de molt baix cost, tant d'adquisició com de manteniment. Per a un cotxe elèctric amb bateries de 40kWh, un punt de càrrega normal ofereix el 80% de la càrrega de la bateria en un temps d'unes 4-5 hores.

Un punt de càrrega semirápida de 22kW, ofereix en les mateixes condicions una càrrega del 80% en un període de 1-2 hores.

Els nostres serveis

U energia t'ofereix la possibilitat de disposar de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics aportant tot el nostre coneixement i bon fer.

Oferim dos tipus de producte:

1. Punt de recàrrega d'oportunitat

En aquest tipus de producte, els punts de recàrrega instal·lats són propietat d'U energia, que compleix amb tota la normativa aplicable, per la qual cosa no existeixen costos d'adquisició. Noltros ens encarregam de posar-los en marxa, de realitzar el manteniment, l'atenció al client i de la gestió de les avaries que es puguin produir.

El nostre Centre d'Atenció al Client 24/7 s'encarregarà de resoldre tots els dubtes i/o possibles problemes que puguin sorgir. En el cas que la incidència no pugui ser resolta de manera remota, un tècnic especialitzat es desplaçaria per a resoldre-la in situ. Per a poder oferir tots aquests serveis sense cap cost, és imprescindible que els subministraments elèctrics als quals estiguin connectats els punts de recàrrega siguin comercialitzats per U energia.

U energia no es fa càrrec de la instal·lació elèctrica necessària per a portar energia als punts de recàrrega encara que el nostre equip de tècnics pot pressupostar-te el cost d'aquest treball sense compromís . No obstant això, depenent del tipus de punts i el número d'aquests que es vulgui desplegar, t'assessoram amb tots els tràmits i posam a la teva disposició tots els nostres amplis coneixements en l'àmbit de les xarxes de recàrrega.

2. Punt de recàrrega vinculat

Tipus de producte en el qual U energia ven el punt de recàrrega i és el client qui costeja la instal·lació, sent condició necessària tenir contractat el subministrament d’ energia amb U energia. Amb caràcter general el propietari del punt de recàrrega és el client. Possibilitat de fraccionar el pagament fins a 12 mesos sense interessos.

Si és de l'interès del client, oferim tenir el punt telegestionat amb accés a un portal en el qual podrà consultar tota la informació detallada de les seves recàrregues. El cost d'aquest servei és gratuït mentre estigui en vigor el contracte elèctric associat al punt de recàrrega amb U energia. Si no és el cas, el cost és de 15€/mes.

Noltros ens encarregam de la instal·lació, muntatge i compliment de la normativa aplicable.

L'atenció al client i gestió d'avaries és realitzada per U energia, sent un servei que pot contractar-se mensualment o bé costejar per actuació requerida.

Si necessites més informació no dubtis a contactar amb nosaltres per qualsevol de les següents vies que trobaràs a continuació.