Xerram gratis en el 900 37 34 17

Activar accés online Els meus serveis

Contractació Energia

Informació important

Per agilitzar el procés de canvi de comercialitzadora no es permeten realitzar canvis en les dades del teu subministrament. Una vegada ho hàgim tramitat i ja siguis client nostre, estarem encantats d'ajudar-te perquè puguis realitzar els canvis que necessitis (titular, potència, tarifa d'accés, etc...). Per tant assegura't d'emplenar les dades al formulari tal com les tens actualment.

Finalment i abans de començar assegura't de tenir a mà una còpia de la teva darrera factura, del teu document d'identitat i el número de compte.

Identificació del teu contracte actual

El Codi Universal de Punt de Subministrament és el que identifica el teu punt de subministrament de forma única dins la xarxa elèctrica. Té una longitud mínima de 20 caràcters amb la següent estructura:

  • 'ES': Aquestes lletres són fixes i sempre són les mateixes identificant el país.
  • Quatre números: Identifiquen a l'empresa distribuïdora que et dona corrent.
  • Dotze números: Identifiquen el codi del punt de subministrament.
  • Dues lletres: Com la lletra del teu DNI. Es calculen tenint en compte els setze números anteriors.
  • Número + lletra: No sempre hi són i identifiquen el tipus de subministrament. Per una llar hauria de ser sempre zero + 'F' (0F).

En resum, el teu número de CUPS hauria de ser com això ES0001000000000001MZ0F.

El teu CUPS sempre surt a la factura dins l'apartat de les dades del subministrament juntament amb l'adreça, tarifa d’accés, potència contractada, etc...

Depenent de la teva companyia serà més fàcil o difícil trobar-ho, però has de cercar allà on posi CUPS i ha de ser una cosa com ES0001000000000001MZ0F.

Ens sap greu, però necessitam demanar-te aquest codi per poder fer el contracte i tramitar el canvi de comercialitzadora.