Xerram gratis en el 900 37 34 17

Activar accés online Els meus serveis

Llum

201201_BANNER_LUZ_CAT.jpg

 

A U energia comercialitzam energia elèctrica a partir de fonts renovables i sense emissions de CO2 certificades al 100%, mantenint un compromís clar amb els nostres clients: extreure el major rendiment als nostres recursos, amb la menor despesa d'energia possible.

Com ho aconseguim:

  • Seguiment de factures: per poder tenir l'històric de consums i la seva comparativa constant entre els diferents períodes.
  • Facturació online: una forma més àgil i ràpida de conèixer cada factura, sent més respectuosos amb el medi ambient gràcies a una reducció del consum de paper.
  • Assessorament sobre la potència contractada: ajudam a adequar la despesa mínima a les necessitats reals de cada habitatge.
  • Disminució de consum: fent un ús assenyat i intel·ligent de la xarxa, aconseguim un estalvi d'energia important.
  • Atenció personalitzada, tant de forma presencial a les nostres oficines, com virtualment a través de la nostra pàgina web.

 

U_unamic_1200x350_CAT.png

 

U energia té com a objectiu informar als consumidors i facilitar-los consells sobre estalvi energètic, mitjançant la incorporació d'informació a les factures i a través d'eines web. D'aquesta forma es pretén involucrar directament el consumidor, capacitant-lo per prendre mesures directes d'estalvi energètic.

energia_verda_marca_u.png

A U energia assessoram als nostres clients en tots aquells aspectes que contribueixin a la reducció del seu consum d'energia.

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència acredita l'ús d'energia 100% provinent de fonts renovables mitjançant les garanties d'origen. Des de l'any 2016, U energia, disposa de l'acreditació de comercializadora verda.

 

CONTRACTA ONLINE LA NOSTRA ENERGIA

 

Tarifa U Fixa*

 

Por potència contractada (any 2020)

Per energia consumida

Sense impostos

0,111266 €/kW dia

0,124553 €/kWh 

** Amb impostos

0,141515 €/kW dia

0,158414 €/kWh 

 

Tarifa U Variable*

Es tracta d'una tarifa amb preu variable cada mes, és a dir, l'energia i la potència contractades són a preu de cost, dependrà del preu del mercat de l'energia. A l'import de cada mes se li afegeixen únicament 5 euros + IVA (6,05 euros en total) en concepte dels serveis prestats per U energia.

Sense impostos

Energia i potència a preu de cost + 5€ serveis prestats per U energia

Amb Impostos

Energia i potència a preu de cost + 6,05€ (5€ serveis prestats per U energia + 1,05€ IVA)

 

* menys de 10 kW de potència contractada
** Impost elèctric + IVA

Informació de nous peatges elèctrics

 

 

Per a més informació consulta les nostres dades de contacte

banner_ventajas_fotovoltaicas_ca.jpg banner_servicios_empresas_ca.jpg banner_instalacion_punto_recarga_vehiculos_ca.jpg