Serveis per a empreses

A U energia xerram com tu, sabem quines són les dificultats del teu dia a dia, i t'ajudam a solucionar-les perquè abans de res som una empresa, amb més de 125 anys d'història, formada per persones que farem el possible perquè et sentis còmode amb el tracte pròxim i serveis prestats.

Gràcies a la nostra trajectòria i actualització tecnològica constant podem oferir-te tots els serveis d'energia, telefonia i connectivitat que necessitis per a desenvolupar la teva activitat, sense imprevistos.

  • Oferim serveis de valor afegit en l'àmbit de l'energia com poden ser l'assignació d'un gestor personalitzat que s'encarrega de conèixer al client detalladament per a oferir la millor experiència, estudis d'adequació del subministrament elèctric a les necessitats del client i som un agent actiu en la mobilitat elèctrica.
  • Disposam d'una àmplia xarxa de fibra òptica FTTH amb cobertura Balear. Tant amb xarxa pròpia, com utilitzant els acords majoristes que tenim amb operadors de referència a nivell nacional som capaços d'arribar a qualsevol punt donant solució a qualsevol problema de connectivitat oferint capacitats que arriben fins als 10 gigabits.
  • Som operadors de telefonia fixa oferint variats serveis de veu sobre IP que ens permeten oferir des de les solucions més senzilles fins a grans volums de telefonades.
  • A més, som operador mòbil virtual, la qual cosa ens permet oferir serveis de telefonia mòbil a la carta amb cobertura mixta sobre les xarxes d'Orange i Movistar, arribant a qualsevol punt de les Illes Balears.

Per part nostra sempre tindràs la tarifa més baixa que puguem donar-te, sense compromisos de permanència i amb tarifes personalitzades en funció del consum que necessitis.

Per a obtenir més informació no dubtis a contactar amb nosaltres per qualsevol de les següents vies .

Et cridam nosaltres gratis?