La nostra companyia és l’evolució natural d’Elèctrica Sollerense fruit de l’empenta, la força, la il·lusió i l’experiència d’un equip innovador.

U energia ​és una empresa de serveis ​especialitzada en els sectors de l’energia i les telecomunicacions,​ amb seu a les Illes Balears. Disposa de llicència de comercialització d’energia elèctrica a nivell nacional i també està registrada com a operador de telecomunicacions (fibra, telefonia fixa, mòbil i continguts) d’àmbit Balear.

Els nostres orígens es remunten a 1892, any de fundació de El Gas SA, empresa energètica pionera a Mallorca i actual propietària d’U​ energia.​ En els seus inicis es dedicava a la producció de gas i posteriorment d’electricitat, subministrant energia a la Vall de Sóller, concretament a les poblacions de Sóller i Fornalutx.

Actualment ​U energia ​es troba en una posiciò immillorable per afrontar els reptes d’uns mercats en constant evolució amb les màximes garanties com a conseqüència de més d’un segle de tradició, optimització i perfeccionament del nostre model de feina, gràcies a la màxima eficiència energètica, la reducció de costos i una atenció vocacional al client.

Valors: Persones i Tecnologia

Persones perquè establim una relació de proximitat amb els nostres clients, oferint una atenció personalitzada, de qualitat i de proximitat.

Apliquem tecnologia de darrera generació per desenvolupar i mantindre els nostres serveis i establir un alt nivell de qualitat.

Serveis energètics

U energia comercialitza energia elèctrica a nivell nacional. Amb un profund coneixement del sector, ​U energia ​pot oferir preus molt competitius sense perdre de vista els seus dos principals valors: Persones i Tecnologia.

Damunt aquests principis, oferim serveis de valor afegit a l’àmbit de l’energia com l’assignació d’un ​gestor personalitzat que s’encarrega de conèixer el client en detall per oferir-li la millor experiència, estudis d’adequació del subministrament elèctric a les necessitats del client i som un agent actiu en la ​mobilitat elèctrica. U energia ​està desplegant una xarxa de punts de recàrrega per vehicles elèctrics, tant públics com privats, impulsant d’aquesta forma la mobilitat del futur. A més a més ​U energia és sòcia d’AEDIVE (aedive.es), Associació Empresarial pel desenvolupament i Impuls de la mobilitat Elèctrica.

Serveis de telecomunicacions

U energia disposa d’una àmplia xarxa de fibra òptica FTTH amb cobertura Balear. Tant amb xarxa pròpia, com fent servir els acords majoristes que tenim amb operadors de referència a nivell nacional ​som capaços d’arribar a qualsevol punt donant solució a totes les necessitats de connectivitat oferint capacitats que poden arribar als 10 gigabits.

Som operadors de telefonia fixa oferint múltiples serveis de veu damunt IP que ens permeten oferir des de les solucions més simples fins a grans volums de cridades tant en tràfic nacional com internacional.

A més a més, ​U energia ​és ​operador mòbil virtual,​ el que ens permet oferir serveis de telefonia mòbil a la carta amb cobertura mixta sobre les xarxes d’Orange i Movistar, arribant a qualsevol punt de les Illes Balears.

Tot plegat amb la millor relació qualitat/preu i, de nou, sense perdre de vista els nostres valors principals: Persones i Tecnologia.

Per a qualsevol consulta estam a la teva sencera disposició. Pots consultar les nostres dades de contacte .